Projecten.

Om alle foto's van een project te bekijken kun u op de foto klikken.

Project Bellingwolde deel 1 2016.

 

Bij dit project was de wens van de eigenaren om van een oude gedateerde woning, een modern ogende woning te maken.


Project Werkplaats uitbreiding 2017.

 

Bij een toename aan materialen ontstaat ook een gebrek aan ruimte. Dat betekende dus werkplaats uitbreiding begin 2017.

Project Termunten Vishandel Termunterzijl.

 

Voor Huisman Bouw en Montage is geen klus te klein of te groot, dus ook het opknappen van een hal en oude trap is geen probleem.

Project Bellingwolde deel 2.  2017

 

Na de binnenkant in 2016 rigoureus te hebben aangepakt, was het nu tijd voor het aanpakken van de buitenkant. Nu was het de beurt aan de achtergevel.

Project Bolsward 2017.

 

Extreme temperaturen voor het vervangen van bitumen. Een kleinschalig project waarbij we op de camping verbleven tijdens de duur van de klus.

Project Appingedam.

 

Bij dit project worden de woonkamer en hal op drastische wijze aangepakt. Vloeren, wanden en plafonds worden vervangen. Ook de verwarming en overige voorzieningen worden vernieuwd.

Project Units Eemshaven.

 

Een project waarbij we zijn ingehuurd door Bouwservice Enrico Tap uit Appingedam. De Units worden volledig naar wens van de klant opnieuw opgebouwd en vervolgens op diverse plaatsen geplaatst.

Project Woonkamer Termunten.

 

Een mooi voorbeeld van een project waarbij we samenwerken met collega bedrijven. In dit geval werd het stucwerk verzorgd door Tabela uit Delfzijl. 

Project Windveren Groningen.

 

Project in Groningen midden in het centrum. De grootste uitdaging was de steiger. Deze moest op het balkon en deels over de schuur van de buurman. Leuk en geslaagd project met dan aan de steigerbouwers.

Vloeren Augustus 2020.

 

Project in Augustus 2020. Vloeren verwijderen en nieuwe vloeren leggen. Temperaturen rond de 30 tot 36 graden. Pfff... hete klus.